Εικαστικά

1456398544

Το εικαστικό εργαστήρι είναι μια ιδέα που υλοποιήθηκε στο εργαστήριο ΚΥΚΛΟΣ το 1996. Συνεχίζεται μέχρι σήμερα και παραμένει μια πηγή έμπνευσης  με νέες και πρωτότυπες ιδέες στα εικαστικά. Ενσωματώσαμε μικρές «ομάδες δημιουργίας» στα πλαίσια του εργαστηρίου ΚΥΚΛΟΣ προσφέροντας  μια πολύτιμη επαφή με την τέχνη που δρα από μόνη της θεραπευτικά.

Το εργαστήρι εικαστικών προσφέρει στα παιδιά την δυνατότητα διεύρυνσης της φαντασίας τους και έχει στόχο να δώσει μια άλλη πρωτότυπη νότα, στο κλασικό σε όλους μας ‘μάθημα ζωγραφικής’.

Σε αυτά τα μαθήματα ασχολούμαστε με την ζωγραφική και τις άπειρες διακλαδώσεις της, με κατασκευές από διάφορα υλικά όπως ο πηλός, ο χαρτοπολτός, το σύρμα, το ύφασμα και το χαρτί. Επίσης γίνονται και κάποιες εκπαιδευτικές εκδρομές σε μουσεία και εκθέσεις ώστε τα παιδιά να έχουν μια πλήρη εικόνα για το τι εστί τέχνη. Η ηλικία  των παιδιών που συμμετέχουν κυμαίνεται από  4 έως 12 ετών, αλλά είμαστε πάντα πρόθυμοι να φιλοξενήσουμε παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας και να διαμορφώσουμε μια κατάλληλη ομάδα γι ‘αυτούς. Τα τμήματα είναι ολιγάριθμα και όλα τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα. Οι ομάδες δημιουργούνται ανάλογα με την ηλικία και τις δυνατότητες του κάθε παιδιού. Προσκαλούμε τα παιδιά που ενδιαφέρονται  να λάβουν μέρος σε ένα δοκιμαστικό μάθημα.

Πληροφορίες για το εργαστήρι εικαστικών στην γραμματεία του εργαστηρίου.

Αναξιμάνδρου 57
ΤΚ: 50122
Χαριλάου, Θεσσαλονίκη
+30 2310 320 619