Μάνος Τοπαλίδης

1456389177

Πως φτιάχνουμε μαζί μια θεραπεία:

Προσθέτουμε στην αρχή συνεργασία μεταξύ θεραπευτή , γονέων και παιδιού. Ένας συνδυασμός που ποτέ δεν χάνει την γεύση του.

Έπειτα, κόβουμε σε κομμάτια την γνώση και προσαρμόζουμε τη δοσολογία και το σχήματης, γιατί οι θεραπείες είναι πάντα διαφορετικές και ταυτόχρονα μοναδικές για την κάθε οικογένεια.

Ας μην ξεχάσουμε ότι το μείγμα θέλει καλό ανακάτεμα γιατί οι θεραπείες είναι ένα ςσυνδυασμός πολλών υλικών που λειτουργούν αρμονικά.Τέλος, φουρνίζουμε το μείγμα για διαφορετική ώρα κάθε φορά ανάλογα με τις ανάγκες του παιδιού και των γονέων. Έτσι και οι θεραπείες πολλές φορές χρειάζονται φροντίδα και χρόνο.

Η συνταγή πολλές φορές, όμως, έχει και δύσκολες στιγμές. Ωστόσο, οι θεραπευτές είναι πάντα εδώ να υπενθυμίσουν από την αρχή την συνταγή και πως οι πρώτες ύλες είναι πολύ σημαντικές για το αποτέλεσμα.

Ονομάζομαι Τοπαλίδης Μάνος, είμαι λογοθεραπευτής και αυτή είναι η θεραπεία για μένα.Μια διαδικασία που αποτελείται από διάφορα υλικά με πιο σημαντικά την κατανόηση και τη διάθεση να ακούσουμε και να βοηθήσουμε.

Αναξιμάνδρου 57
ΤΚ: 50122
Χαριλάου, Θεσσαλονίκη
+30 2310 320 619