Ο χώρος μας

1452569144

Λίγη ιστορία....

Το εργαστήριο λογοθεραπείας και εικαστικών ΚΥΚΛΟΣ άρχισε τη δραστηριότητά του στις αρχές του 1988, σε μια εποχή όπου η επιστήμη της λογοθεραπείας στην Ελλάδα βρισκόταν στο ξεκίνημά της. Ακολουθώντας τις ανάγκες της τότε εποχής, δημιουργήσαμε ένα οργανωμένο εργαστήριο λογοθεραπείας στην πόλη της Θεσσαλονίκης, με στόχο να προσφέρει υπηρεσίες λογοθεραπείας στο πληθυσμό της πόλης και στην ευρύτερη περιοχή της Βορείου Ελλάδος.

Το εργαστήριο ΚΥΚΛΟΣ στελεχώνεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες και υπεύθυνη του εργαστηρίου είναι  η κ. Dore Blom, λογοθεραπεύτρια, senior NDT Bobath Τutor. Η ομάδα των θεραπευτών προσφέρει εξειδικευμένη βοήθεια σε διαταραχές της ανθρώπινης επικοινωνίας και απευθύνεται σε παιδιά και ενήλικες που εμφανίζουν διαταραχές στην ομιλία,  στο λόγο, στη φωνή, στην επικοινωνία καθώς και στην κατάποση και διαχείριση της τροφής. Η πολύχρονη πείρα μας και το διαρκές ενδιαφέρον μας για την εξέλιξη της επιστήμης διασφαλίζουν άρτιες θεραπευτικές υπηρεσίες ενώ το προσωπικό είναι  πάντα διαθέσιμο για οποιεσδήποτε πληροφορίες γύρω από  θέματα λογοθεραπείας.

Η ολιστική φιλοσοφία του εργαστηρίου που έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο, προάγει την ιδέα μιας θεραπευτικής διαδικασίας που είναι συνυφασμένη με το «ευ ζην» του κάθε ατόμου. Με το σκεφτικό αυτό, από το 1996, προστέθηκαν τα εικαστικά, προσφέροντας στον πληθυσμό του εργαστηρίου μια πολύτιμη επαφή με την τέχνη που δρα από μόνη της θεραπευτικά.

Το εργαστήριο ΚΥΚΛΟΣ βρίσκεται στην ανατολική Θεσσαλονίκη, στη συνοικία Χαριλάου, στεγάζεται σε ισόγειο χώρο, είναι εύκολα προσβάσιμο , περιβάλλεται από πράσινο και διαθέτει χώρο στάθμευσης. Η γραμματεία του εργαστηρίου είναι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία από Δευτέρα ως  Παρασκευή, 15.00 – 21.00 και στο τηλεφωνικό κέντρο του εργαστηρίου ΚΥΚΛΟΣ (2310 320619) μπορείτε να επικοινωνείτε άμεσα ή έμμεσα, αφήνοντας ένα μήνυμα οποιαδήποτε μέρα και ώρα.

Αναξιμάνδρου 57
ΤΚ: 50122
Χαριλάου, Θεσσαλονίκη
+30 2310 320 619